Nøtterøy husflidslag er et aktivt lag med et hyggelig og kreativt miljø. Vi ønsker å dele kunnskap og inspirasjon med interesserte i alle aldre.

De har en hjemmeside som du finner ved å trykke på denne lenken

Og en facebook side som du finner her

Siste torsdag hver måned, klokka 19.00, er det medlemsmøte – kom gjerne på besøk, ta med en venn – vi er alltid veldig glade for å bli kjent med potensielle, nye medlemmer!

Siste på facebook fra husflidlaget

Nøtterøy husflidslag09/17/2017 @ 22:30
En helg fylt av husflid og idesanking: Først Grenland , så Laagendalsmuseet på Kongsberg.
Nøtterøy husflidslag09/16/2017 @ 20:36
Sveleøkt og utstilling
Nøtterøy husflidslag09/16/2017 @ 18:22
Inspirasjonssamling på den gamle prestegården i Skien. Godt fornøyde deltakere fra laget vårt.
Nøtterøy husflidslag09/11/2017 @ 2:07
Vikingefestivalen er over. Vi var godt representert også i år med sølvjentene. For anledningen i selvsydde vikingedrakter fra "togenerasjonskurset " i Nøtterøy husflidslag. Takk til begge jentene, takk til tre kyndige læremestre Per Aamann, Ellen Grete Vikør og Jorunn Berulfsen som tok hver sine økter- samt Rita Tuxen som var trofast til stede begge dager. Vel blåst!
Nøtterøy husflidslag09/09/2017 @ 23:52
"Friminutt" på Kristinaskipet.
Nøtterøy husflidslag09/09/2017 @ 19:45
To av Nøtterøy husflidslags sølvjenter representerer oss på Vikingefestivalen . De har sydd sine egne vikingekjortler på vårt togenerasjonskurs! Stolt husflid!