Førpåskeverksted på Fagertun

Fagertun Røsselgata 2 ,Nøtterøy,Norge

Nøtterøy Husflidslag arrangerer førpåskeverksted på Nøtterøy bygdetun, Fagertun. En hyggelig familiedag med kafé, salgsboder, husflid og håndverksaktiviteter. Nøtterøy Historielag har omvisninger i hovedhuset, bryggerhuset og skolestua.

Medlemsmøte på Borgheim

Borgheim menighetssenter Rektorveien 2 a,Borgheim,Norge

Nøtterøy Historielag har medlemsmøte på Borgheim menighetssenter. Einar Chr. Erlingsen holder foredraget «Færder losvesens historie». Einar Chr. Erlingsen                 Einar Chr. Erlingsen har vært aktiv innen frivilligheten og var medstifter av Hvasser og … Continued

Vardås-vandring

Oppmøte Oeødveien 3

Nøtterøy Historielag v/Tove Elisabeth Nygaard leder vandring og forteller om historien på Vardås fort. Påmelding telefon 95 45 44 21. Pris per vandring 200 kr. Medlemmer av Historielaget med ledsager gratis.

Dugnad i Hella

Hella Hellaveien,Nøtterøy,Norge

Nøtterøy Historielag og Nøtterøy Rotary har dugnad på gravfeltet og friområdet i Hella. Ta med rive, arbeidshansker og godt humør.

17. mai på Fagertun

Fagertun Røsselgata 2 ,Nøtterøy,Norge

Det er i ferd med å bli en flott tradisjon! For tredje gang inviterer 17. mai-komiteen for Færder til samling i parken ved Nøtterøy bygdetun, Fagertun, i god tid før barnetog og andre arrangementer ut over dagen. I «statsministerlunden» på … Continued