Laster Arrangementer

Kommende Arrangementer

Arrangementer Search and Views Navigation

Arrangement Views Navigation

februar 2022

Årsmøte/medlemsmøte – Kulturminner i skjærgården

februar 16 @ 18:30 - 20:30

Årsmøte/medlemsmøte på Borgheim menighetssenter. Det tas forbehold om arrangementet kan avholdes i fht. gjeldende smittesituasjon. Etter årsmøtet med beretning, regnskap og valg mv. vil dr. philos. Jan Brendalsmo holde foredraget "Kulturminner i skjærgården". Jan Brendalsmo - dr. philos., arkeolog og seniorforsker.  

Les mer »

mars 2022

Medlemsmøte – Rutebåttrafikken i Tønsbergdistriktet

mars 16 @ 18:30 - 20:30

Medlemsmøte på Borgheim menighetssenter. Jan Erik Larsen holder foredraget "Rutebåttrafikken i Tønsbergdistriktet" Det tas forbehold om at arrangementet kan avholdes i fht. gjeldende smittesituasjon.

Les mer »

april 2022

Førpåske-verksted på bygdetunet

april 3 @ 00:00

Det inviteres til en hyggelig dag med ulike aktiviteter på bygdetunet - mer info kommer. Det tas forbehold om at arrangementet kan avholdes i fht. gjeldende smittesituasjon.

Les mer »

Medlemsmøte – Nr. 91 Stomperud

april 20 @ 18:30 - 20:30

Medlemsmøte på Borgheim menighetssenter. Det tas forbehold om at arrangementet kan avholdes i fht. gjeldende smittesituasjon. Tor Gervin holder foredraget "Nr. 91 Stomperud". Her gir han oss historien om Frelsesarmé-offiseren som ble far til Nr. 91 Stomperud. Det er en autentisk slektsforskerhistorie. Flere i foredragsholderens familie skulle komme til å stå som rollemodeller for persongalleriet i den kjente tegneserien. Et rikt illustrert foredrag om tegneserien og om norsk presse under krigen.    

Les mer »

mai 2022

Vårens dugnad i Hella

mai 9 @ 18:00 - 20:00

Sammen med våre venner i Nøtterøy Rotary gjør vi en innsats med raking og rydding på friområdet og gravminneområdet i Hella. Ta med rake og arbeidshansker. Når jobben er gjort, tar vi oss tid til en hyggestund med kaffe, mineralvann og litt å bite i.

Les mer »
+ Eksporter arrangementer