Stiftelsen Fagertuns årsrapport 2021

posted in: Forside | 0

– Nøtterøy bygdetun, Fagertun, gir en god ramme om en rekke ulike aktiviteter og er et sosialt treffsted for alle aldersgrupper. Bygdetunet framholdes nå som et kraftsenter for frivillighet på øyene. Det er en glede og gir inspirasjon når vi hører Færder-ordføreren, Jon Sanness Andersen, skryte uhemmet av frivillighetsarbeidet på bygdetunet, heter det i Stiftelsen Fagertuns årsrapport for 2021.

Årsrapporten gir en status og forteller om aktiviteten i året som var til alle som bruker bygdetunet, til sponsorer og samarbeidspartnere og til Færder kommune.

Med koronapandemi og smittevernrestriksjoner gikk ikke alt som planlagt i 2021. Likevel var det mye god aktivitet de enkelte brukere/leietakere og stiftelsen hver for seg og i godt samarbeid kunne gjennomføre med tilpasning til gitte rammer. Mye er gjort, men det er ingen fare for at dugnadsgjengen råker opp for arbeid. Den store aktivitet med stadig nye prosjekter gjennom flere år, har gitt et etterslep med diverse ønsket vedlikeholdsarbeid som man vil ta tak i ettersom det er økonomi og kapasitet.

Les årsrapporten her: Årsrapport 2021

 

 

Follow Tor Gervin:

Ass. nettredaktør

Latest posts from

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.