Mai på bygdetunet Fagertun

posted in: Forside | 0
Minnesmerkene for stortingspresident Georg Prahl Harbitz og statsministrene Abraham Berge og Jan P. Syse bekranses 17. mai. Kanskje spirer den nysådde plenen også?

Det planlegges og jobbes for vårmåneden mai på Nøtterøy bygdetun, Fagertun. Dugnadsgjengen står på, og er godt i rute både med vårsjau i parken og omkring parkeringsplassen bak låven, med opphenging av nye gardiner i hovedhuset og ellers med byggingen av det nye uthuset bakom skolestua. Nå er det faktisk ikke behov for den planlagte parkdugnaden kommende lørdag, 30. april, så den er utsatt til høsten.

Med to av Nøtterøys tre statsministere på plass i parken, legges det opp til en ny tradisjon på Fagertun 17. mai. Da blir det flaggheis klokken 0800, og en høytidelighet med musikk, taler og bekransninger fra klokken 0845. Årets 17. mai-komité med musikkorps og gode støttespillere vil i år ha sin tradisjonelle frokost på bygdetunet. På formiddagen inviteres alle som har lyst og anledning til å ha piknik i parken mens de venter på barnetoget. Det settes ut bord og benker, og toalettene i underlåven vil være åpne.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.