Åpning av kulturuka på Fagertun

posted in: Arrangement | 0
Mange møtte opp på Fagertun, for å delta i åpningen av Kulturuka 2019. (Foto: Tor Gervin)

Sola skinner på Fagertun når kulturuka i Færder kommune åpnes. Kulturuka er et godt etablert arrangement som har blitt arrangert på Tjøme i mange år, og nå som Tjøme og Nøtterøy er slått sammen, har åpningen blitt flyttet til Fagertun.  

Åpningen hadde mange kulturelle innslag av forskjellig slag, fra barn og amatørkor til profesjonelle musikere. Det ble utdelt kulturpris, samfunnspris og stipend. «Mye døktige mennesker her i området» var kommentar fra en av publikumerne.  

Årets kulturprisvinner er Hedda Caroline Wigeland Håkegård for sin oppsetting av Toråsspelet. 
Samfunnsprisen ble delt mellom Hege Bushmann Indseth for sin innsats for barn og unge i Tjøme golfklubb og Tjøme Løpeklubb v/ Roar Almquist og Geir-Morten Hansen der det er nærmere 200 eldre som yngre aktive deltakere. Færderstipendet gikk til Oscar Almquist. Han begynte i sin tid i Tjøme skolemusikk og er nå en godt kjent rappartist. Han har også vært med i Norske talenter. 

I kulturuka som nå starter, kan du oppleve mye spennende og er du den som går på flest arrangementer, kan du bli årets kulturelsker.  

Se mer informasjon på kommunenes sider https://www.faerder.kommune.no/aktuelle-saker/kulturukeprogrammet-for-2019.31648.aspx 

Follow Einar Hay-Hansson:

f. 1978. Med interesse for historie og utrustet med EDB-maskin, digitaliserer jeg Nøtterøy historielag. Send en mail hvis du lurer på noe web@notteroyhistorielag.no

Latest posts from

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.