Nytt isskulptur-prosjekt på Fagertun

posted in: Forside | 0

Den kulturelle skolesekken vil også i år gjennomføre et spennende prosjekt med isskulpturer på Nøtterøy bygdetun, Fagertun. Alle elever i niende trinn på Færder-skolene vil i tur og orden fra 12. januar sammen med kunstnerne Ida Nove Cannon, Randi Beck og Vidar Grønnerød (bildet) lage hver sin form i is som settes sammen til en større isskulptur.

Torsdag 20. januar kl 1800 lyssettes og avdukes installasjonen. Dessverre ligger det heller ikke i år til rette for noe publikumsarrangement, men avdukingen blir livestreamet via Færder kommunes Facebookside. Isskulpturen blir stående med lys til den smelter.

Den kulturelle skolesekken er en nasjonal ordning som skal gi barn og unge profesjonelle kunstmøter og kulturopplevelser av høy kvalitet, som en del av en helhetlig opplæring. DKS skal sikre at alle elever i grunnskolen får møte profesjonelle aktører fra kultursektoren innenfor et bredt spekter av kunst- og kulturuttrykk. Det er en obligatorisk ordning for alle skolene i den enkelte kommune.

 

Follow Tor Gervin:

Ass. nettredaktør

Latest posts from

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.