God, gammeldags julestemning på tunet!

posted in: Forside | 0
Nøtterøy Barnekantori med sin dirigent Kristin Vold satte de mange som samlet seg på bygdetunet i skikkelig julestemning. (Foto: Tor Gervin)

Nøtterøy Barnekantori, gode ord fra ordfører’n, utstilling av juleduker, salg av husflidsprodukter, nystekte brød fra bakerovnen i bryggerhuset, tradisjonshåndverk i verksted og smie, omvisninger i hus og samlinger, bålpanne og juletre på tunet, julegrøt og kaker i kafeen – også massevis av folk.

Sånn er det når det arrangeres «Jul på den gammle gården» på Nøtterøy bygdetun, Fagertun!

– Det arbeidet som er lagt ned for å ta vare på kulturminner og samtidig tilrettelegge et område hvor det yrer av liv og hvor alle er velkomne; den innsatsen lar seg ikke måle i penger. På vegne av Færder kommune: Tusen takk! sa ordfører Jon Sanness Andersen, da han åpnet uthuset.

Dugnadsgjengen med en gjennomsnittsalder på 77 år (!) har lagt ned 1300 timer i arbeidet med oppføring av bygning nummer 8 på Fagertun. Ordføreren var raus med velvalgte ord, med takk også til de to sparebankstiftelsene som stadig bidrar med solide tilskudd.

Nøtterøy Barnekantori med sin dirigent Kristin Vold satte de mange som samlet seg på tunet i skikkelig julestemning. Det ble som et stort felleskor, da alle ble invitert til å synge «Deilig er jorden».

Fredag skoledag med elever på fjerde trinn fra Brattås, Torød og Føynland skoler. Lørdag åpen familiedag. To flotte dager på Nøtterøy bygdetun, Fagertun!

Dugnadsgjengen har lagt ned 1300 timer i arbeidet med oppføringen av uthuset på Fagertun.
Ordfører Jon Sanness Andersen var raus med velvalgte ord.
Massevis av folk som koste seg på tunet.
Follow Tor Gervin:

Ass. nettredaktør

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.